Bérlési feltételek

OPCIÓS lehetőség:

A bérleti díj tartalmazza:

A bérleti díj nem tartalmazza:
– üzemanyag költségét – ez a Bérlőt terheli
– lakóautó fertőtlenítési díját, ami 20.000 Ft ( amennyiben a takarítást a Bérlő vállalja, úgy csak a fertőtlenítés díját kell megfizetnie. )

Lakóautónkba háziállat, házi kedvenc nem megengedett.

Lakóautónkban a dohányzás szigorúan TILOS!

Bérlés feltétel minimum két éves jogosítvány, vezetői gyakorlat megléte.

A bérleti díj kifizetése a bérleti időszakot megelőzően, de legkésőbb a lakóautó átvétele napján előre fizetendő.

A takarítás, fertőtlenítés tartalmazza a külső- és belső takarítást, belső tér fertőtlenítését, a WC kemikáliát, a WC kazetta ürítését. Lehetőség van a takarítási díj mértékét csökkenteni 20.000 Ft-ra, amennyiben a bérlő a lakóautót kitakarított állapotban ( belső tér takarítása, WC és szennyvíztartály ürítése ) szolgáltatja vissza. A 20.000 Ft minden esetben minimum díjként fizetendő, ami az utólagos fertőtlenítést, frissítést foglalja magába.

Kaució: 300.000 Ft

A kaució értéke a lakóautó visszavételekor, az okozott károk beszámításával csökkentett értéken kerül visszafizetésre.

Foglalás: 10%

A foglalás akkor kerül véglegesítésre, amikor a visszaigazolt bérleti díj végértékének 10%-a FOGLALÁS címén kifizetésre kerül. Erre max. 3 nap áll rendelkezésre, melyet követően a foglalási időszak törlődik rendszerünkből. A foglalás értéke a bérleti díj értékbe beszámításra kerül.

A foglalási díj értékére vonatkozó információk:

Foglalást követően minden esetben küldünk írásos visszaigazolást email formájában. Ezért ha a visszaigazolást a foglalást követően 24 órán belül nem találja email fiókjában, kérem keressen minket telefonon: +36 30 337 8429