Spanyolország

la-siesta

Spanyolország – ahova szinte mindenki vágyik…

Itt a lehetőség, hogy a szokványos költségek töredékéből és a szokványos kötöttségek elengedésével járd be Spanyolország számodra vonzó területeit, nézd meg a környező nevezetességeit.

INDULJ szabadon, az adott pillanatoknak élve, és lásd meg mindazt a szépséget, mely az utazás során felkínálkozik.  Tervezz előre útvonalat, állj meg ott ahol épp kedved kívánja.

Mindez komfortosan megoldható, hisz a lakóhelyed –  szállásod – fürdőd – konyhád – négy keréken megy veled együtt.

Tippek – Spanyolország két különböző stílusú kempingje:

CAMPING VALLE DE BUJARUELO –  a túrázás szerelmeseinek

https://campingvalledebujaruelo.com/camping/

Az Ordesa y Monte Perdido nemzeti parkban elhelyezkedő kemping meseszép környezete lenyűgöző. Minden reggel házi reggelit falatozhat a völgyre néző területen. Miután jóllakott, induljon a vízesésekkel, fennsíkokkal és ragyogóan kék tavakkal tarkított park felfedezésére, ahol gleccserek vájták ki a karsztos mészkövet.

LA SIESTA SAUL RESORT & CAMPING –  a pezsgésre, feltöltődésre vágyóknak

https://camping-lasiesta.com/

Habár mindössze 5 perc séta innen a strand, nem biztos, hogy el akarja majd hagyni ennek az trópikus kempingnek a területét. Négy, sziklákkal és trópusi növényekkel körbevett kültéri medence van itt, és mindegyikben pálmafás „szigetek” találhatók. A kisgyermekes családokat csúszdás medencerészek és gyerekklub várják. Akik pedig a nyugalom szigetére vágynak, keressék fel a pezsgőfürdők egyikét vagy a napozóteraszt, esetleg fészkeljék be magukat egy függőágyba egy jó könyvvel.

https://www.camping-lasiesta.com/alojamientos/camping/parcelas/

Jó pihenés, feltöltődést, kellemes kikapcsolódást kívánunk.